perjantai 19. helmikuuta 2021

Kuuluisuus saapuu museoon

#Museo ssa tapahtuu kulisseissakin. Huippujännää! Tässä näyttöä, että Saksasta on tulossa tänne Steiff pikkuinen nalle, ikää on 100 vuoden paikkeilla. Joka päivä seurataan tätä postia, missä kohtaa milloinkin tämä harvinainen aarre on. Tässä sen muotokuva.
 
Voin kertoa suuren salaisuuden.Pulitin siitä sentin vaille 103euroa. Kyseessä on maailman kuuluisin, suosituin Steiff nallemerkki.Noita pieniä kokoja näkee harvoin, sain vähän halvemmalla mitä olen ennen nähnyt niitä myytävän.Vaikka kallis on muihin nalleihin nähden, merkki maksaa.
 
Jännitys huipentuu! Kohta ovikello soi ja posteljooni on oven takana. Nalle on saapunut ja sitä tuodaan tänne parhaillaan. Haukulla on 13v. synttärit ja se varmaan meinaa, että lahjoja tulossa. Ensimmäisenä se on aina odottamassa. 


Siinä Diksi pakettivahtina. Haistettu on jo paketti. Se haisee Steiff nallelle kuten pitääkin ja myös 100 vuoden vanhalle. Hyvät hajut.

Ei tällaisia kuuluisuuksia museoon tule joka päivä, joten juhlaa se on.

Alimmassa kuvassa saksalaisen myyjän terveiset tämän nallevanhuksen uuteen kotiin.

Näin sen uusi elämä alkaa satojen nallejen ja nukkejen hyvässä seurassa. 

Voi kuvitella tämän Steiffin ensimmäiseen maailmansotaan ja espanjantautiin, jolloin se on lohduttanut lapsia. Nyt se tuli koronavirus pandemian keskellä meitä kaikkia nallejen ystäviä, niin pieniä kuin isoja, puhuttelemaan. Myrskyistä selvitään!

Tässä vielä nalle vitriinissä: