sunnuntai 13. elokuuta 2023

2000-vuosisadan rutto

https://www.amazon.com/Inheritors-Powder-Arsenic-Forensic-Science/dp/0393239713

Kun seuraa koronatoimia Suomessa ja muualla maailmassa, ei voi välttyä historian opetuksilta. Koronasta on tullut kuin maailmanlaajuista “the inheritor’s powder.”= "perijän pulveria" 1800-luvun arsenikin tapaan.

Koronaa on julmasti annettu levitä kansaan, vaikka alusta asti on tiedetty sen tappavuus ja vammauttavuus. THL/STM ovat seuranneet Ruotsin Tegnelliä, eli koronan vapaata levitystä "let it rip" ja puhuneet "laumasuojasta", vaikka se on valhe. Eläinmaailmassa sitä sovelletaan, kuin Darwinismia, viidakonlakia, heikompien yksilöiden hävittämiseksi eläinlaumasta. Mutta ei ihmisille! Eugeniikkaa se on, mitä muuta. Kun vielä tartuntatautilaki listalta korona poistettiin, pestään käsiä tuhoista. Korona on ja pysyy tappavana ja kaikkia sisäelimiä tuhoavana, kaikesta huolimatta, vaikka kuinka sitä vähäteltäisiin. 100% tehoavaa rokotetta ei vielä ole.

THL:n on kuultu sanottavan, että he ja he ovat "hyvässä kuoliniässä" tai "laatupainotteiset elinvuodet ovat vähissä". Ja niin kuolemista edesauttavat tällä tappavalla koronalla, kun sairaalassa ja vanhainkodeissa ei ole enää suojatoimia kuten maskeja. Niin eläkepommi häviää, valtion ei tarvitse maksaa eläkkeitä. Julmaa on! He, jotka ovat sodan jälkeen hyvinvointiamme rakentaneet, heistä ei enää vanhana välitetä. Jo yli 10 000 koronauhria Suomessa ja uusi kansantauti pitkästä koronasta, joka ei parane. Heistä vaietaan, joista näkyy koronakriisin katastrofi.

Kummitäti oli ihmetellyt, kun Turun-Sanomissa on niin valtavasti kuolinilmoituksia. Sota-aika tulee mieleen. Mutta kaikki vaikenevat, koronasta on tullut kuin tabuasia. Media THL/STM:n puhetorvena on tullut propagandan levittäjäksi. Toisaalta tämä on maailmanlaajuinen reaktio pandemiaan, kun seuraa muutakin kuin Suomen uutisia. Joten kriittisyys kasvaa ja suurennuslasilla saa lukea infoa kuin infoa.

Lehdissä näkyy nyt paljon eri ikäisiä julkkiksia, joilla on ihmeesti ilmestynyt terveysongelmia koronan sairastettuaan. Mutta media vaikenee epäilemättä THL:n painostuksesta, että korona on se suuri syntipukki. Virus jää ihmiseen tuhoamaan sisäelimiä. 

https://www.is.fi/jalkapallo/art-2000009777499.html 

https://www.seiska.fi/kotimaa/jaksaako-aira-samulin-96-uuden-ttk-kauden-legenda-vastaa-seiskalle-mina-pistan-hanttiin/1109627

THL ja STM hierovat käsiään, kun miljoonia, miljardeja tulee koronatutkimuksista. 

https://twitter.com/1000histoires

Tämä pandemia on kuin koronasota, joka jakaa ihmiset kahtia. Toiset, jotka eivät halua uskoa tämän viruksen vaarallisuuteen, koska se estää normaalin elämän tai vaikeuttaa sitä. Ja toiset, jotka viimeiseen asti yrittävät välttää tämän kohtalokkaan koronan kaikin keinoin hyvin suojautumalla. 

Terveys on kultaakin kalliimpaa, sanoi vanha kansa.

Jos maailman businessmiehet ja -naiset eivät olisi tehneet pandemiasta koronabusinesstä virusta levittämällä ilman suojatoimia, pandemia olisi jo voiton puolella 2000-vuosisadan tehokkain suojakeinoin. Mutta epäinhimillisesti, häikäilemättömästi ja epäeettisesti on tästä yleivaarallisesta kulkutaudista kaikki otettu irti ihmisten kärsimyksistä piittaamatta. Tupakkateollisuus ja Marlboro Man on ollut samanlaista businesstä. C'est la vie, kun rahasta tulee kuningas.