torstai 20. huhtikuuta 2023

Muistoksi yli 20 museovuodesta

Tänään olin kunnantalolla, koska heille viime viikolla lähettämäni sähköposti ei auttanut. Piti mennä paikan päälle pyytämään, jos ottaisivat pois tuon pienen museokyltin, koska museoyhdistys on lopetettu ja museota ei enää ole. Toiset kyltit olen saanut jo melkein kaikki pois. Tuo on liian korkealla, eikä minulla ole tikkaita. Otin kuvan siitä muistoksi. Linnan edustalla se oli hyvä mainos.

Kunnantalolle menin FFP2 maski päässä kuten menen kaikkiin sisätiloihin koronan varalta. He kysyivät, miksi museo on suljettu. Sanoin, että en halua koronaa kotiini, kukapa haluaisi? Eri asia, jos museo olisi julkisissa tiloissa. Jatkoin lisäksi, että museo siirtyy Suomeen, kun kaksossisko ottaa sen taloonsa. Ja toivotin heidätkin tervetulleeksi Suomeen. Niin sain kunnantalon virkailijat nauramaan. Joten hyvin meni. Kerroin vielä, että taloni säilytän täällä Etelä-Ranskassa, koska pidän paljon tästä alueesta. Vain museo muuttaa pois.

Kun he kysyivät, mitä tehdä museokyltille, sanoin, että sen saa heittää pois. Toisia kylttejä säilytän, mutta en kaikkia, ei ole tilaa. 

Niin sitä ajatukset muuttuvat. On helpottavaa, kun saa museon jälkiä poistettua ympäristöstä. Kaikella on aikansa.