tiistai 20. lokakuuta 2015

Tavataan Facebookissa ja Twitterissä!

http://dollhousedreams.free.fr/

Päivitin dollhousedreams-sivut eilen. Lisäsin aloitussivuille 3 versioon Facebook ja Twitter logot.

Siinä pieni atk-kompakysymys, jonka sain ratkaistua. Helposti monimutkaistuu tuo päivitys, jos tekee pienenkin virheen, josta tulee iso ongelma. Otin selvää ensin netissä, niinkuin olen monet atk-probleemat selvittänyt. Tietokoneen kanssa touhuaminen on mukavaa ja haasteellista, kun onnistuu.

Netin sosiaalisella verkostolla on nykyään jo paljon vaikutusvaltaa ja sitä pitää hyödyntää myös museomaailmassa. Se on samaa kuin puhelinluettelo ennen. Vielä parempi, koska kansainvälinen.

Raahen museo on Suomen vanhin paikallismuseo, perustettu vuonna 1862. http://www.raahenmuseo.fi/ Silloin satamakaupunki sijaintina mahdollisti sen olemassaolon. Paljon liikennettä aina. Jos se olisi sijainnut jossain "korvessa", kaukana hyvistä liikenneyhteyksistä, ei varmaan olisi ollut niin elinkelpoinen. Kun katsoo heidän nettisivujaan, huomaa, että tuo yli 150 vuotta vanha museo on säilyttänyt viehätyksensä tähän päivään asti "maailman myrskyjen" keskellä.

Nykyään Google tekee tunnetuksi ja vie turisteja ennen tuntemattomillekin paikoille. Monia salaisia "helmiä" löytyy maailman kätköistä.