lauantai 11. tammikuuta 2014

Ykkösuutisena Ranskassa ... Keskustelua arvoista

http://lci.tf1.fr/politique/la-relation-hollande-gayet-fait-jaser-la-presse-internationale-8345291.html

http://videos.tf1.fr/jt-13h/2014/liaison-supposee-entre-hollande-et-gayet-quelles-suites-politiques-8344874.html

Presidentti François Hollande on hyvin epäsuosittu. Hänet valittiin presidentiksi, koska suuret lupaukset löivät kaikki laudalta. Mitä lupasi mahdottomia, joutuu myöhemmin seinää vasten. Kuten nyt loppuvuonna. Fiasko on ollut lopputuloksena.

http://www.lepoint.fr/politique/julie-gayet-ou-la-revanche-de-segolene-royal-11-01-2014-1779138_20.php

Yllä kerrotaan näyttelijästä, presidentin uudesta rakastajasta. Lopussa on video haastattelu.

http://www.challenges.fr/media/20140110.CHA9099/gayet-hollande-ce-que-closer-gagne-avec-ses-revelations-sur-l-amour-secret-du-president.html
Juorulehti on ollut nyt suurmenestys, vaikka muuten myyntivaikeuksissa jo pitkään netin kanssa kilpaillessaan. Yllä juttu.

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/10564007/The-women-in-Francois-Hollandes-life.html

http://www.linternaute.com/actualite/personnalites/julie-gayet-valerie-trierweiler-garde-le-silence-0114.shtml

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-25680726

Valerie Trierweiler, presidentin avovaimo on myös epäsuosittu, hän on ollut alusta asti, koska on  rempseä haastatteluissa. Feministi. Hän on sanonut itseään Marie Antoinetteksi. 

Presidenttipari ei ole naimisissa. Se on kuuma peruna täällä mediassa, vaikka luulisi, että Ranska on vapaamielinen. Ja nyt kun on tullut tämä skandaali lisäksi.

Tämä presidentin uusi nainen, näyttelijä Julie Gayet on kaunotar. Hän on vietellyt Hollanden kuin näyttelijät elokuvissa. Julie Gayet'stä on parempi kuva julkisuudessa kuin Valerie Trierweilerista.

Järjenvastaista on, kun monet ranskalaiset poliitikot puolustelevat, puolueesta riippumatta, että yksityisasia on kyseessä. He ovat samanmielisiä, samat arvot. Toisenmieliset kritisoivat. Mutta netin uutisten mukaan tuosta yksityisasiasta on tullut kansainvälinen ykkösuutinen. Saippuaooppera Ranskan "hovissa".

Presidentti Hollandea arvostellaan yleensä. Hän pilailee milloin minkin kustannuksella julkisissa puheissaan, on sitten kotimaassa tai ulkomailla. Ranskalainen pilkkapuhe ei sovi päämiehen suuhun. Se on kunnioituksen puutetta. Kaiken huipuksi hän presidentinvaaleissa puhui mallikäytöksestään koko kansalle.

http://www.midilibre.fr/2014/01/13/consternee-genevieve-de-fontenay-demande-la-demission-de-francois-hollande,807508.php

Yllä artikkeli Ranskan missikilpalujen järjestäjästä Hattumadamesta, joka ehdottaa presidentin eroamista, ja jatkaa, että hän saisi sitten huvitella naistensa kanssa vapaasti.