sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Mylly pyörimään

Lähetin yli 40 paikalliselle kunnantalolle sähköpostia. Mainostin ryhmäkäyntiä museossa yhdistyksiä, kouluja yms. varten.

Nyt on mainoskohteena kaikki lähimmät kunnat. Turistien aika on toistaiseksi ohi. Toisaalta eilen oli suureksi yllätyksekseni 7 ihmistä museossa. Aix-en Provencesta yksi kaksipoikainen perhe, joka oli löytänyt tämän museon internetin kautta. Sitten heidän jälkeensä tuli kolme aikuista, nîmesiläisiä, jotka olivat nähneet museokyltin tien vieressä. En huomannut kysyä missä, taisivat nähdä sen uuden viime kesänä Cardet-kylään lisätyn kyltin. Se on juuri tarkoitettu Nîmesistä tuleville Anduzeen mennessä.

Ystäväni lähettivät Anduzesta perjantaina tänne yhden turistimonsieur. Hän sanoi pois lähtiessään, että julkisia varoja soisi hiukan myös tälle museolle. Ei kukaan ole ennen niin sanonut.

Ei tiedä tuleeko tuosta mainoskampanjasta mitään erikoista vastakaikua. Saa nähdä. Joka tapauksessa se oli ilmaista sähköpostilla lähetettäessä ja tulee siitä ainakin vettä myllyyn. Nukkenallemuseosta puhutaan vähän enemmän näillä kotinurkilla. Ja voi silloin joku tulla ovikelloa soittamaan. Muuten me saadaan olla koko talvi hiljaa majakanvahtina.

Ei tiedä kuka tulee käymään...