sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Taloremontti etenee

Tässä uusi kuva 1920-luvun taloremontista lattiamaalausten jälkeen. Keittiössä ja makuuhuoneessa lattia on viininpunainen, vaikka se näyttää tummemmalta kuvassa.

Löysin keittiöhuonekalut. Kuvasta puuttuvat niihin kuuluvat hyllyt ja pyyheliinateline. Lisäsi kaupan mukana tuli paljon keittiöastioita ja muuta rekvisiittaa. Sain ne halvalla, 60 eurolla.

Isosiskon antama ruskea takkahella puuttuu myös kuvasta. Maalasin sen vaaleaksi, sopii paremmin muiden  huonekalujen kanssa. Se täytyy maalata vielä toisen kerran ja mustalla rajata tiilet. Lisäksi se oli liian matala. Minulla sattui olemaan samankokoinen puinen rasia, jonka voin laittaa sen alle.

Oikeanpuoleisiin huoneisiin teen verhot ehkä sametista, siniset siniseen huoneeseen ja punaiset punaiseen makuuhuoneseen. Pitsiverho niiden keskelle. Keittiöön teen punaisesta pepitaruudullisesta kankaasta verhot ja pyyheliinatelineen peitteen. Punainen poppanamatto keittiön lattialla pehmentäisi vielä tunnelmaa. Ja makuuhuoneeseen voin tehdä lampaankarvasta karhumaton.