sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Poikkesin kirpparilla

Tässä tänäpäiset 20 euron ostokset Anduzen kirpparilta: ranskalainen Convert Nano nukke, puurattaat ja muoviastiasto 50-60 lukua. Halvan hinnan selittää, koska oli miesmyyjä, joka ei ole tyttöjen vanhoista leluista kiinnostunut eikä anna niille paljoa arvoa.

Muuten huvittava juttu. Aamulla vein autolla Sébastienin tykö viimeksi museoon saadut lahjalelut. Peugeottini 205 tuli niistä aika täyteen, koska ne olivat ison kokoisia, liian isoja museoon ainakin nykyisissä pikkutiloissa.

Tulomatkalla tuli taas uutta museoon, kuten kuvassa näkyy. Mutta nämä ovat pienempiä ja ne voi saada esille. Toisaalta itse haluaa valita, mitä esille laittaa, koska tilat ovat rajatut. Ja uusille harvinaisimmille tavaroille teen kyllä tilaa ja järjestän kaikkea tavallisempaa varastoon. Niin olen toiminut jo monta vuotta.

Astioita minulla ei ole kokoelmassa paljoa, joten niitä kannattaa ostaa, kun saa edullisesti. Lisäksi museo on nallevoittoinen, joten söpöille nukeille teen tilaa tarvittaessa.

Rattaita ja vaunuja on jo monet, mutta ei tällaisia ja sain ne melkein ilmaiseksi. 15 euroa nukke rattaineen ja 5 euroa muoviastiat alkuperäisessä laatikossaan.

Nyt täytyy salata tämä uusi löytö ystävältäni. Hän ihmettelisi, miten näille sitten löydän tilaa museossa!