torstai 8. syyskuuta 2011

Remontti etenee

Tässä ovat ne korjaamani portaat valmiina. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Se näytti niin hankalalta tehtävältä, että siirsin aina tuonnemmaksi. Tapettipaperi keskellä pestynä on ihan ok. Kuvassa kyllä värit ovat voimakkaampia ja kirkkaampia kuin luonnossa. Kamerallani ei saa ilman salamavaloa otettua onnistunutta kuvaa, sen värit tulevat vallan pimeäksi ja luonnottomaksi. Tai sitten en osaa ottaa. Nytkin sammutin seinävaloista osan, muuten salamavalo olisi tehnyt kaikki liian valoisaksi.
Myöhemmin laitan kuvan, jossa ne näkyvät nukketalossa paikallaan.

Alla on kuva nukketalosta, jossa on nyt kalustettu vasen puoli 20-luvun tyyliin. Vaikka sitäkin voi ajan myötä täydentää. Tauluja voisi laittaa seinille yläkertaan, ne tekevät hienoksi. Ja joku kaappi sinne perälle. Lattiamattona on kutomani punertava poppana. Luonnossa se on tummemman punainen kuin kuvassa.

Alakerran keittiöön voi myös lisätä astioita ja pellavapyyheliinoja telineeseen. Asukkaina on vasta yksi posliininukke yläkerrassa, niitäkin saa olla enemmän.

Nyt kun olen päässyt lopulta alkuun tämän nukketalon sisustuksessa, ajatukset pyörivät sen ympärillä yöt ja päivät. Se on mukavaa ajateltavaa.

http://dollhousedreams.free.fr/suomisivut/sis%C3%A4llysluettelo.html 
Dollhousedreamsin Mitä uutta? -sivuilla on kuvia tästä nukketalosta ja sen yläkerran kalusteista.