torstai 31. tammikuuta 2013

Markkinointi matka

http://www.ot-pontdugard.com/

http://www.pontdugard.fr/fr

http://www.museeharibo.fr/ 

http://www.uzes-tourisme.com/

Eilen me oltiin Dixoun kanssa museomainos ajelulla Pont-du Gardin turistitoimistossa Remoulinsissä, Karkkimuseossa ja Uzèsin turistitoimistossa. Noin 52km yhteen suuntaan.

Uzèsistä on noin 15km Remoulinsiin. Ei se kaukana ollut. Bensaa ostin noin 15 eurolla (1,60€/litra, se on nyt noussut), sitä jäi vielä paljon. Varatankin valo ei tullut vielä näkyviin, kun päästiin kotiin. Joten vielä voi ajaa yli 60km.

Kauan odotin tätä reisua, nyt vasta päästiin lähtemään. Viime viikolla vielä ilmat olivat vähän talviset, oli liukkaiden teiden vaara. Eilen olikin sitten jo hiukan keväistä, varmaan ainakin 17°C päivällä. Minulla oli liikaa vaatetta, on vaikea suomalaisena vähentää talvivaatetta keskellä talvea. Dixou sitävastoin kulkee aina sama turkki päällä kesät talvet eikä koskaa valita kylmää tai kuumaa. On se kiltti.

Piti käydä myös Pont du Gardissa, mutta en löytänyt autolle paikkaa. Myöhemmin sinne voi mennä uudestaan. On mukava ajella siellä päin. Musée du Bonbon'ssa eli Karkkimuseossa oli kovasti liikettä jopa nyt talvisaikaan. Vein kasan museomainoksia myös sinne. Lapsia näkyi siellä joka puolella. Se on kuulema heidän lempimuseonsa, kuulin niin Anduzen turistitoimistossa kerran. Siinä yksi alueemme (lapsi)turistivetonaula. Uzèsissä oli myös vilkasta. Käytiin siellä turistitoimistossa viemässä mainoksia.

Sitten poikettiin pariin osto- ja myyntiliikkeeseen katsomaan. Ei ollut mitään erikoista tänne museoon. Onneksi ei ollut houkutuksia. Näin kyllä vanhoja leluja, mutta en sellaisia harvinaisempia, joita minä etsin.

Parin viikon päästä alkavat hiihtolomat, nyt on hyvä aika mainostaa.