torstai 7. marraskuuta 2013

Nukkenallemuseon video youtubessa ja yksi uutinen

http://www.youtube.com/watch?v=SOxbEtNA1p4

Laitoin museon videon youtubeen. Siinä yksi mainostuspaikka lisää. Kyllä niitä täytyy olla paljon. Sata paikkaa ei riitä.

Muuten yksi uutinen. Äsken tuli puhelinsoitto Alèsin kirjastosta. Nallejen joulunäyttely peruuntuu. Kirjaston tiloissa ei sitä voi pitää, sanoi lasten-ja nuorten osaston vastuuhenkilö, jonka kanssa sitä ollaan suunniteltu. Niin oli sanottu heille Alèsin kunnantalolla, jossa lähettämäni näyttelytarjous käsiteltiin. - Arvaan oikean syyn, näyttely ilman vitriinejä he eivät ota riskejä.

Yllättävä oli tämä loppuratkaisu. Mutta toisaalta helpotus, säästyy suurelta vaivalta ja riskiltä.

Yksi asia on varmaa kuitenkin. Suuri mainos se oli. Meistä puhuttiin Alèsin kunnantalolla. Ja varmaan muuallakin tämän suunnitelman yhteydessä. PR tuli kaikesta huolimatta.

Lisäksi kaikki vanhat 214 nalleani tuli listattua tarkkaan. Kerkisin minä ostamaan jo nallejen joulupöytää varten hienon lasten kahviastiaston. Se on posliinia ja Saksassa valmistettu joskus 50-luvulla. Kuparinen kahvipannu myös, jonka kuvan laitoin tänne muutama päivä sitten. Ne täydentävät kokoelmaa. Tuo astiasto maksoi 33 euroa. Miniatyyrit ovat samanhintaisia.

Kaikki suunnitelmat eivät aina toteudu. Mutta jo niiden suunnittelukin on eteenpäinmenoa, aina oppii uutta niiden mukana.