torstai 12. heinäkuuta 2012

Ideariihessä

Tässä kuvia uudesta museokyltistä, joka saatiin paikoilleen tänään naapurikylään Cardet'hen kolmen kilometrin päähän.

Kuvia klikkaamalla ne saa suuremmaksi, vielä suurennettunakin voi klikata toisen kerran.

Oikeastaan alkuaan se piti laittaa ennen Lézanin kylän liikenneympyrää, silloin kun tullaan naapurikylästä Cardet'sta tänne. Niin ystäväni ehdotti. Hän oli ajatellut tullessaan Nîmesistä Anduzeen Cardet'n kautta, että Nukkenallemuseon kylttiä ei näy missään. Se on vahinko, koska sitä kautta kulkee kova liikenne ympäri vuoden saati sitten sesonkiaikana.

Silloin olisi joutunut kysymään luvan viinipellon omistajalta, jonka tonttia siinä kohdalla sattui olemaan. Omistaja olisi ollut monimutkaista löytää, ajattelin. Minun piti keksiä helpompi ratkaisu. Kysyttiin keskeltä kylää yhdestä talosta lupa. Ja nyt se on paremmalla paikalla, ennen 50km nopeusrajoitus muistutusta. Cardet'ssa on kaksi suurta leirintä aluetta, joten siinä on hyvä mainospaikka.

http://www.camping-chercheur-dor.fr/

http://www.camping-chercheur-dor.fr/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=10

http://www.campingbeaurivage.com/

Ilman toisten ideointia minulle ei olisi tullut mieleenikään viedä sinne kylttiä. Yhdistys on hyvä ideariihi.

11 euroa maksoi lastulevy, jonka maalasin 3 kertaan luonnonvalkoisella taustavärillä, toiselta puolen tummanruskeaksi, koska maali loppui kesken. Sitten teksti tummanruskeaksi pari kertaa. Siistin sitä vielä kirjainten reunoista taustavärillä. Nuo maalit oli ennestään. Joten halvalla tuli tuo mainos. Riittää parin kolmen museokävijän sisäänpääsymaksu sen lyhentämiseksi. Moninkertaisena se tulee takaisin. Museokyltit tuovat paljon museoon yleensä turisteja, jotka poikkeavat spontaanisti ne nähtyään. Paikallisille ne eivät riitä. Tarvitaan sanomalehtiartikkeli sun muuta, jotta heidät saa liikkeelle. - Ei ole aikoihin ollut artikkelia missään lehdessä, mistäpä saisi siihen aihetta?

Yhdet museokävijät kysyivät yksi päivä, jos täällä on käynyt jo televisio filmaamassa. Ei ole, sanoin minä. - Telkkariohjelma museosta varmaan tehoaisi kyläläisiinkin. Sen jälkeen voisi odottaan uteliaita.