perjantai 22. elokuuta 2014

Museon korteista

Näitä kortteja on nyt myyty museokävijöille 77kpl ja niistä on tienattu 47 euroa.

Joten 52 euron 250 kpl:een korttilaskusta on jäljellä enää 5 euroa. Sen jälkeen on kaikki korttimyynti plussan puolella.

Olen kaupitellut niitä museokävijöille vierailun päätteeksi, kun olen pyytänyt heitä kirjoittamaan museon vieraskirjaan. Ja olen huomannut, että jatkossakin kannattaa niin tehdä. Kun nämä kortit loppuvat, tilataan toisenlaisia.

Olen myös antanut muutamia kortteja ja 10 korttia meni kylämme lehti-tupakka kipsaan (bureau de tabac). En viitsi niistä hakea myyntituloa. Pitäköön ne. Jos jatkossa haluavat niitä enemmän, sitten on eri asia. Tein sen lähinnä mainostemppuna paikallisille, jotka käyvät siellä ahkerasti päivittäin ostamassa päivän lehteä. 

Laitoin näitä kortteja myyntiin näihin blogeihini, facebook-sivulle ja myoldbear-sivuille. Mutta kun Pont du Gardin turistitoimisto sanoi myoldbear-sivuja kaupallisiksi, otin korttimyynnin pois netistä, ettei ole aihetta. Meinasivat varmaan, että noilla korteillakin voi yhdistys tienata miljoonan.

Jos haluaa ostaa näitä kortteja, voi ottaa yhteyttä sähköpostilla myoldbear@ free.fr

Myöhemmin voi odottaa jonkun tulevan museoon, koska on nähnyt kortin. Se on mainosta samalla. Niitä erilaisia mainoksia täytyy olla tuhatkertaisena joka ilman suuntaan ennenkuin joku tulee käymään. Siinä meillä on haastetta. Haasteita täytyy elämässä olla.