keskiviikko 28. elokuuta 2013

Elokuun 4 päivää

Nyt on jo keskiviikko. Aika kuluu nopeasti. Tämä sesonki kesä pitää jännityksessä.

Viimeksi kun kirjoitin tähän museokävijöistä, puuttui vielä paljon viime vuoden tuloksista. Viime päivinä on ollut porukkaa museossa, eilen 13, joten me ollaan päästy jo aika lähelle tavoitetta. 80 euroa pitäisi yhdistyksen tienata vielä ennen lauantai-iltaa.

Viime vuonna oli ihmisiä täällä ihan kuun eli lomien loppuun asti. Viime päivät ovat olleet vilkkaita, jos olisi niin lauantaihin asti. Joka tapauksessa tilanne näyttää nyt jo aika hyvältä, koska ei puutu paljoa. Viime viikolla puuttui vielä 300 euroa, se oli suuri summa ja epävarmalta näytti. Nyt voi jo huokaista helpotuksesta.

Joka tapuksessa ollaan valppaina joka päivä ja innolla esitellään museota, jotta päästään maaliin, niin kuin urheilukilpailussa. Toisaalta näitä "kilpailuja" elämässä on aina välillä. Täytyy ollakin haasteita.

Näytän taskulapulla paria nukketaloa sisältä kaikille museokävijöille, koska muuten ei valaistus riitä. Viime vuonna loppuaikoina kyllästysin tai väsysin siihen, tänä vuonna en. Kärsivällisyys riittää nyt loppuun asti.

Muuten vieraskirjasta on tullut entistä tärkeämpi. Käsken kaikkien kirjoittaa siihen,. palautetta on tärkeä saada. Ja muuten se unohtuisi monelta.

Midi Libren artikkeli nukkenallemusosta toi nyt vasta paikallisia tänne, kauan kesti ennen kuin se sai heidät liikkeelle.